My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-04-24 06:39:12

leopold54s@msgsafe.io
Steeler
Registered: 2018-04-24
Posts: 4
Dollars: 12
Bank: 0
Reputation :   

Adidas NMD_R1 Goedkoop

http://www.shanher.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/d/dd028.jpg

adidas stapt deze zaterdag in met frisse Air Max-tenen met de release van een superschone "Triple White" -kleurenbaan van de adidas NMD Runner. Net als bij het blokkeren van kleuren naar het Monochrome-pakket dat vorige week is gevallen, kiest deze volledig witte zaterdagversie voor een standaard wit / witte compositie. Alleen u vindt het bovenwerk van de Primeknit niet op de schoen. Deze mesh-versies van de geheel witte Adidas NMD_R1 Goedkoop zijn geprijsd op $ 120 per stuk en zullen zowel bij adidas-winkels wereldwijd als adidas.com/NMD dalen, dus krijg een gedetailleerde kijk er net onder.

Het blijft warm voor de Adidas NMD_R1 Sale Nederland, want het toch al brandende nieuwe silhouet arriveert in het "Monochrome" -pakket. De NMD wordt schoon en eenvoudig gehouden en wordt gepresenteerd in twee van de meest veelzijdige en de populairste kleurenbanen tot nu toe, met een tonvormig bovendeel in zwart of wit, elk gepaard met een geheel witte zool, inclusief de eerder contrasterende tussenzolen van EVA-tussenzool. Het stijlvolle nieuwe Monochrome-pakket voor de NMD_R1 zakt dit donderdag 17 maart bij exclusieve adidas Originals-winkels wereldwijd.

Adidas NMD_R1 Waar te Koop is terug met een gloednieuwe adidas NMD in een ton-sur-ton perfect voor elke gelegenheid. De adidas NMD_R1 is altijd aan de eenvoudige kant van de NMD-serie geweest dankzij het feit dat het paar op elk spoor van Primeknit slaat en in plaats daarvan kiest voor een traditionele instapperige gaasvoet compleet met standaard drie strepen aan de zijkant. Een rubberen hiel past bij de Boost buitenzool in het wit, terwijl de klassieke klaver-branding op de tong blijft hangen voor een klassieke functie. Wat denk je van de release? Bekijk hieronder meer foto's en weet dat Sneaker Politics dit paar vandaag op voorraad heeft.

Degenen die op de markt zijn voor deAdidas NMD_R1 Online Kopen zullen alert moeten blijven als ze hopen een paar te pakken te krijgen, omdat de schoen onaangekondigd blijft opduiken bij retailers in de VS. Gisteren zagen we een verrassende lancering van twee nieuwe colorways van de NMD R1 voor dames, en nu is dezelfde mesh-constructie voor jongens in een blauwe colorway al gevallen en uitverkocht bij de Notre in Chicago. Inderdaad, adidas Originals houdt NMD-fans scherp en lijkt de felbegeerde sneaker zo ongrijpbaar mogelijk te maken om ieders interesse gewekt te houden. Als u deze blauw-witte colorway voelt, moet u op hen letten bij uw favoriete adidas Originals-leverancier.

De Adidas NMD_R1 Opruimingis over de hele wereld geliefd dankzij het eenvoudige maar slanke ontwerp en de geperfectioneerde technologie├źn in Primeknit en Boost. De wereldtournee gaat verder met deze nieuwste ton-sur-tan adidas NMD_R1-release die een beetje Franse branding aan de tussenzool toevoegt om samen te vallen met Duitse en Japanse driekwart-callouts op de hieltabs. De Adidas Originals NMD heeft gedijt met gedurfde en heldere patronen op het geweven bovenwerk, maar deze ingetogen, informele colorway is subtiel genoeg om te passen bij elke garderobe-selectie. Hoe denk je over de look? Wees op je hoede om deze NMD in de nabije toekomst op Amerikaanse adidas-winkels te krijgen en blijf op de hoogte voor meer updates met releasedata hier op Sneaker News.

Offline

 

2018-04-24 06:39:12

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting